Om TH Classic

v/Torben Stiig Hansen

Mit navn er Torben Stiig Hansen. Jeg har handlet med specialbiler og klassiske biler siden 1985. Igennem årene har jeg gennemført utallige handler fordelt over en bred vifte af spændende biler og mærker. Der har dog altid været 3 mærker, som har været særligt repræsenteret, nemlig Ferrari, Mercedes og Jaguar. I de senere år har det især været de to sidstnævnte, der har ligget mit hjerte nærmest, og udgjort hovedparten af de handlede biler.

Jeg har løbende importeret biler fra hele verden, dog især fra Europa og USA.

Foruden den forretningsmæssige side, har jeg gennem årene opbygget en privat samling af klassiske biler. Jeg har løbende nydt selv at vedligeholde og restaurere mine biler, så de er i topform. Det har altid været vigtigt for mig, at mine biler skulle fungeret godt og kunne bruges. Det er efter min mening den bedste måde at få den fulde glæde af sin klassiske bil.

Lidt historie

Min oprindelige uddannelse er inden for den finansielle branche hvor jeg, efter at have færdiggjort en bankuddannelse, blev ansat i et fondsbørsvekselererfirma. Her bestod arbejdet i at handle obligationer og aktier på Københavns Fondsbørs. Undervejs i denne karriere uddannede jeg mig til merkonom i finansiering samt til statsautoriseret ejendomsmægler og valuar. Jeg var i firmaet i over 16 år, og sluttede med at være underdirektør med ansvar for investeringsrådgivning.

Efter således at have beskæftiget mig med den finansielle branche i over 20 år, fik jeg lyst til at søge nye udfordringer. Derfor stiftede jeg dengang selskabet Investment Cars. I starten beskæftigede vi os næsten udelukkende med handel og restaurering af klassiske biler. Især Jaguar og Ferrari. I de første ca. 10 år importerede vi over 100 klassiske biler fra især USA. Mange af disse blev restaureret hos os selv, mens andre blev solgt til entusiaster, som selv forestod restaureringen.

Senere blev selskabets hovedbeskæftigelse dog import og salg af fine rustfrie Mercedes Benz biler med lavt km-tal. I den tid jeg havde selskabet importerede vi over 1.000 biler, hovedsagelig Mercedes Benz.  I begyndelsen af 2007 solgte jeg selskabet til min dygtige sælger og medarbejder Lindim Useinovski, som fortsat driver forretningen med succes fra adressen i Herfølge.

I dag består varelageret mest af klassiske biler, som er håndplukket fordi de fremstår pæne og velholdte, og fordi jeg finder dem interessante både som hobby-biler og som investering.

Det skulle derfor glæde mig at høre fra dig, hvis du har fundet en bil her på hjemmesiden, som du kunne tænke dig at høre mere om, eller hvis du ønsker min hjælp i forbindelse med køb af en klassisk Jaguar eller Mercedes.